Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag ropar gröna blad

luften fylld av energi
som välkomnas

saker som bör göras
travas likt böcker
en efter en

efterkänslan trevlig
som om livet
varit på kort besök

härjat runt
bockat av

det måste vara
vårluften som trycker
i mitt ena knä

ger en släpande gång
fast kroppen bara vill
springa fort
vid grönlyset

på några timmar
har den lysande gula
buskens blomblad
slagit ut
helt oförskräckt
utan att se bakåt

den hän-ger sig
med hela sitt liv
mot solen

där lurar inga
som helst tvivel




Fri vers av Kim VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-08 19:38



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Så euVÅRiskt.
2013-05-09

  Lars Hedlin
Vackert skaldat!
2013-05-09

  Eva Helene VIP
Skön klorofyllfylld dikt!
2013-05-08

  Tess74
Vackert!
2013-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP