Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar mitt i vårsprickningen - sommarens första dagar... Ljudfil: Violin Katica Illenyi------------->


Med risk för att ta fel

 

 

 

Man måste vilja

 

 

älska

 

 

för att trivas i sitt hus

 

 

 

 

man måste våga

 

 

leva

 

 

genomskinlig

 

 

i ditt ljus

 

 

 

Man måste vilja

 

vara

 

den man verkligen är

 

 

för sanningen

 

 

då uppenbarar

 

 

friheten

 

 

 

 

 

Man måste våga

 

 

välja

 

 

 

med risk för att

ta fel

 

 

 

 

man måste våga

 

misslyckas

 

 

 

för att till slut

 

 

 

 

bli hel

 

 

*




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-05-10 17:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket bra skaldat
2013-05-12

  Radiant
så sant
gillar det sista
att bli hel..
2013-05-11

  Eva Helene VIP
Mycket vacker och tänkvärd dikt!
2013-05-11

  ULJO
En riktig klokvers
2013-05-10

  ResenärGenomLivet
Du skriver så mycket tänkvärda sanningar...fantastiskt...
2013-05-10

    ej medlem längre
Stannar kvar i dina kloka ord och finner en styrka...
2013-05-10

  walborg
Värdefulla sanningar att spara och begrunda
2013-05-10

  Fairytailgirl
Absolut är det så ...Lite som våga och vinn fast kanske inte helt och hållet fullt ut utan med balans.... Tänkvärt!!! :-)
2013-05-10

  Nina.H
Så många visdomsord i en
och samma dikt som är
så sanna! Härlig skrift man
bör tänka på och ta till sig!
Passande musik! Applåd!
2013-05-10

    ej medlem längre
Friskt vågat, hälften vunnet heter väl ett ordspråk, och det ligger väl något i det.
2013-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter