Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allihopa så behöver vi någon


Någon att älska

Någon att tycka om

Sjunga om i våran kärleksfulla sång

Skämma bort med alla våra känslor gång på gång

Känslor på gott och ont

Ge och ta, ta och ge

Någon som man kan lita på i alla väder

För hittar vi denna någon är det någon som vi mer

än gärna vill leva med

och hoppas att den sen aldrig kommer att överge en

och lämna en helt ifred

Det är kärlek för hela slanten till denna någon

En kärlek som man hoppas ska bli besvarad

och förvarad i all evighet innanför

båda deras bröst

Mår man bra eller dåligt så går man till denna någon

för att finna lite tröst...

Allihopa så behöver vi någon!

Ken Cassel
11/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-11 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel