Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vikten av att försona sig med sig själv och konskekvenserna av det.... Eget foto av skulptur i Kalifornien. Ljudfil: Violin av Katica Illenyi, Schindler´s List----->


Mötte mig själv

 

 

 

Du

 

 

 

 

blev min spegel

 

 

 

 

 

och

jag mötte

 

 

 

 

 

mig

själv

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Du

 

 

 

 

 

gav mig verktyg

 

 

 

 

 

och

jag började

växa

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

Du

 

 

 

 

 

var

guds öron

 

 

 

 

 

och

tog emot

min

livsberättelse

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

Tack för din medkänsla!

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

Du

 

 

 

 

 

var

guds ögon

 

 

 

 

 

och

jag blev sedd

bekräftad

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Tack för din värme!

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Nu

 

 

 

 

 

vandrar jag vidare

med

 

mig själv

 

 

 

 

 

stärkt

tryggare

 

med

 

nytt hopp

 

 

 

 

*

 

 

 

 

fylld av ny kärlek

till

allt levande

 

 

 

 

*

 

 

 

 

Oändligt

 

 

tacksam

 

 

över

 

 

Dina redskap

 

 

 

 

 

 

***

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-05-11 22:59



Bookmark and Share


  Maiah VIP
en fin betraktelse...
2013-05-19

  Nina.H
En ödmjukhet inför livet, en
värme för andra människor,
det är vackert!
Ljuv komposition!
2013-05-18

    Dan Myrbeck
Visst lever vi genom våra
medmänniskor - fint
berättat!
2013-05-14

  Sunlight
Underbart skrivet om
den längsta och
den mest värdefulla
resan
- den till oss själva

och bilden gestaltar dikten så bra!

Klart bokmärke!
2013-05-14

  ResenärGenomLivet
Mycket fint...
2013-05-12

  Eva Helene VIP
Starkt och innerligt. Goda ord att lägga intill hjärtat.
2013-05-12

    ej medlem längre
Fina tankar
2013-05-12

  Lars Hedlin
Så fint du skriver
2013-05-12

  ULJO
Vacker text som sprider glädje i min värld
2013-05-11

    ej medlem längre
Så mycket värme och glädje dina ord förmedlar.
2013-05-11

  Lärling
Fint! Att möta sig själv, tror jag, är bland det viktigaste man kan göra!
2013-05-11

  walborg
Underbar läsning
2013-05-11

  Chawa VIP
Kärlek....ren fin och gudomligt vacker kärlek...
2013-05-11

    ej medlem längre
Vilken underbart ödmjuk text, fylld av styrka och ljus.
2013-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter