Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden i dina ögon


får en annan att börja brinna

Eldas upp och försvinna

Från jordens yta

Men så bör man inte heller söka ögonkontakt med dig

när du är riktigt arg och håller på och ryta

Du din lilla djävul...

Ken Cassel
13/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-13 18:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Ögonen säger mycket
själens spegel
2013-05-13

  ResenärGenomLivet
Ja, ögonen kan säga både det ena och det andra...det gäller att lära sej vad som är vad...
2013-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel