Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp och ner


Går på händer

Och det är då som det händer

Det som inte får hända

Märker på alla som jag möter på att ingen av dem ler

Undrar genast då vad som står på

Vad är det som är fel

Men kommer genast på mig själv att det är mig

som det är fel på

för jag går ju på händer upp och ner

`Ler´

För det borde jag väl ändå ha förstått ändå...

Ken Cassel
13/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-13 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel