Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppe på Högdalstoppen


Vi två står där kramandes på Högdalstoppen

och tittar ut över vyerna

medan vi skrattar lite åt det hela

Av det som vi får se

För där borta vid söder kan vi se Globen som en stor vit

gigantisk siluett

Att vi sen är hemma i vårat kära Stockholm

känns ju bara helt rätt

För nedanför toppen ligger ju Hökarängen, Fagersjö

Rågsved och Högdalen med omnejd

rätt och slätt

Och där står vi två nu och hånglar friskt i solens sken

medan vinden blåser på

och då vi får känslan över att vi äger hela världen

För världen ligger ju därnere vid våra fötter

För på de här vyerna som man kan se här uppifrån

kan man ju aldrig titta sig mätt på

Så det vill jag hoppas att ni vill förstå....

Vi två står där kramandes!

Ken Cassel
14/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger
Publicerad 2013-05-14 23:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Fint med så vacker utsikt...åt alla håll...
2013-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel