Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En levande gud

Du vackra med smaragdögon och milslånga ben! Underbara varelse, du som är värd att dyrka. Moder till de levande, skaparen av universum. Livets förstånd, tålamodets härskare.

Brödets delar, vinets berusning och blodets rörelse. Vattnets värme och trädens färg. Livets honung, evig ungdom. Alla rötter når dig är livets fötter. Du är himmelens tak, en blomsteräng i blom.

Diabolos slita sönder, kan du lätt sätta ihop!
En evig helare, skogens baksida. Ett evigt unikum.
Är jag man nog, åt livet, att verka för dig?




Fri vers av snej
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 00:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en Gud som är värd tillbedjan och dyrkan: Jesus.
Allt annat är avguderi.
2013-05-15
  > Nästa text
< Föregående

snej
snej