Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om


vi alla människor på våran jord planterade

en varsin trädplanta på något bra ställe

som vi vet om

För om vi gjorde det och med åren som går får se det

växa och växa medan det gror

så vill jag tro att vi inom oss själva också kommer

att växa och blir lika stora

För om vi planterar en planta så månar vi om den

som om det vore en bror

Och det tror jag att våran moder jord också skulle gilla

och tycka om

Snörvel

Förlåt!

Måste nog gå och snyta mig då min näsa visst är

full med äckligt snor...

Tänk om!

Ken Cassel
15/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-15 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel