Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en ängel du


Skyddar mig alltid under dina vingar mot kyliga vindar

och blött regn

Känner mig så pass trygg här med dig att jag längtar

inte det minsta in eller hem

För med dig har jag ju nu funnit en riktigt varm

och god vän

Plus att du alltid ler för fem

Ett underbart leende som lätt etsar sig fast

för en annan

djupt rotat långt in i själen

Och sådana vänner som kan göra så växer tyvärr

inte på träden

Så du är en ängel du

God som bara den

En ängel som föll rätt ner i min famn

uppifrån himmelen

Tack gode Gud...

Ken Cassel
15/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-15 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel