Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt till dig U, som nog inte ses av just dU. © Erik Brickman 2006


Ge dig nu

 

Jävla älskade du

ge dig nu

sluta använda rim, reson

som rimfrostig resolution

aldrig kärlek blir bättring

av planerandets kätting

våga ge mig rodret!

Våga ha det modet!

Du letar perfektionism

en vision som dog i nazism

du vill ha en rak flod

bara där finner du mod.

Du tror din hårda hand

sätter kärlek i brand

för att det funkat förut

men gör dig bara tom till slut

i din egna ordnade värld

vid vardagens tjatiga härd

du blir, utan hetsig passion,

bara smärtans implosion.




Fri vers av Arowana
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-02-28 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ve! Vulkanen vaknar, va?
2006-02-28

  Tofan
"Du letar perfektionism

En vision som dog i nazism "

UNDERBART :')
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana