Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i mitten av april


Dagens möten

Det finns ej lång tid att reflektera
då porten öppnats till samkväm.
Ej en stund att söka sig bortåt
då gästens gälla gäspning
spräckt min polerade tankebubbla

Stålsatt bugar jag mig innan slussen öppnas
Klienternas klamrande klåda
sköljer över dagsschemat,
söker sig över skaklarna
och PH-värdet stiger med kraven

Med kvällens ankomst tunnas hjorden ut.
Solen sjunker bakom dimridån,
efterlämnande spår av förnöjsamhet;
torkar vår våta dröm bort
till förmån för nya skyars beskärm




Fri vers av Effell
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-18 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell