Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i mars


Vårdagjämningslängtan

Ljuset har långsamt återvänt,
liksom det avlägsna bullret från stråket
Det pulserar; stiger för varje stund

Jag inväntar tidens mognande
fastän gryningen sedan länge passerat
Målar med minnet och söker fast mark

Idag flagar färgen från en upplyst rymd
och förpassar mina steg till glömskan
Oron kvävs i flit och arbete




Fri vers av Effell
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-05-18 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Effell
Effell