Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en 50-tals sommar

vissa äter snällt
jag hatar,
avskyr
och försöker
att dölja

i min tanke är det
torrt rullgrus
i bakgrunden av ett
svartvitt fotografi
på vackra
människor

men när vi satt
på taket,
drack lakrits-essens,
kastade 50-öringar
och tömde våra fickor
på kollektivtrafiken

det är varmt,
kan inte röras
inte ätas
men jag känner fan det
och darwin vet att
det kommer att vara
en evig regnbåge
över oss

jag gick och nynnade
van morrison,
\"jackie wilson said\";

dudududu du du dudududu
dudududu du du dudududu


det ska väl vara
ännu en 50-tals
sommar




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-02-28 20:24



Bookmark and Share


  Daniel2
bra bra bra sommar längtar man efter ja skulle ge mitt liv för att få¨vara i en 50-tals sommar för ett år puss älskling (L) älskar dej
2006-03-01

    jennystyle
"kastade 50-öringar
och tömde våra fickor
på kollektivtrafiken"

:) AH VAD skönt skrivet!!

Jag vet inte hur jag ska beskriva men jag själv skriver på ett liknande och berättande sätt....kanske en massa nostalgi!! väldigt fint att läsa iaf! tackar
2006-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet