Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre strid

Mitt hjärta det brinner
inbördeskrig i min hjärna, bomber,skott och blod

Rätt eller fel vems åsikt är det

Panik! Bombdåd for samhällen ur balans
Förvirring råder vem har makten nu i panikens skugga

Ge mig tid ge mig tro
stoppa denna brand
Det gör så ont!

Varje hjärtslag är fult av smärta men vad har man för val

Anpassa dig eller då det är djungelns lag




Fri vers av inga anonym
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-19 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det här är bra, det är okonstlat och jag blir arg. bra. Applåd
2013-05-19
  > Nästa text
< Föregående

inga anonym
inga anonym