Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du ska nog se att det ordnar sig

du ska nog se att det ordnar sig
lillgumman säger dom när
blåljusen kommer är
tablettburken tom och
hon sover inte längre




Fri vers av liz
Läst 472 gånger
Publicerad 2004-08-15 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz