Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsväg

Bred
Krokig
Rak
Smal
Kurvig
Uppförsbacke
Nerförsbacke

Ibland allt på en gång

Men om vägen alltid skulle se ut
som Autobahn
skulle livet vara ganska tråkigt
och någon utveckling
skulle heller inte finnas




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-05-24 00:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat och insiktat
2013-05-26

  Flicis VIP
Ibland önskar en att det vore en bra bit autobahn.
2013-05-24

  kerstin skriver VIP
ja, det behöver slingra sig lite. vrida och skava och susa.
2013-05-24

  ResenärGenomLivet
Det har du så rätt i...fint skrivet...
2013-05-24

  Maj-Lis VIP
Sant...då skulle de vara trist
2013-05-24

    ej medlem längre
Sannningsdikt!
2013-05-24

  Rise Little One
Intressant tankegång...
2013-05-24

    ej medlem längre
Tycker om din fina text!
2013-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP