Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med anledning av tidigare text \"min utställning i Hagfors 1 mars – 25 mars 2006\"


livslust och kreativitet


du måste ha jobbat hårt på sista tiden
sa SpamPippiL

det var många bilder som var halvklara och oinramade
så det var bara att göra färdigt
svarade jag

innan jag hann tänka

bara
hade jag skrivit

där jag satt
med darriga ben
och en trött kaffekopp

inom mig fanns inte mycket energi kvar
den hade jag bränt tidigare
och allt för länge

men responsen jag får efteråt
för mitt arbete
mina bilder

min insats

det är den som fyller på energilagret igen
fyller mig med livslust och kreativitet
så nu var det bara att vänta
snart

finns energin här igen




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-03-01 09:25



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack SpampippiL för inspiratioenen och tack Daniel för det kreativa ändringsförslaget.. härliga människor jag önskar en underbar dag!
2006-03-01

  Daniel_78 VIP
tycker verkligen du förmedlar en känsla riktigt riktigt bra här
och gillar att du satt det som bara ord.
känns som ett dagboksinlägg skrivet med bravur.

dock kan jag inte låta bli att påpeka att jag tycker
'och kaffet i vrångstrupen' är lite tråkigt ordval.
2006-03-01

  Last Word Spoken
ja, energi, det fylls på snart när solen tittar fram
och arbetet visar sig upskattat...

... sänder dig en energi kram med omedelbar leverans..:)
sssswwisssssh.....*kram* *ler*
2006-03-01

  Cris
Du beskriver fint här hur energin kan flöda under en tid och man kanske håller på lite över gränsen så att man "tar slut" Men det är väl tur att responsen efteråt kan göra att den fylls på igen.
Skål!! i kaffe
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP