Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri


Kan inte hålla kvar oss.

Vi kämpar

Vi slåss

Vi bryter loss för att vi vet att de inte kan hålla kvar oss

Vi springer ut

I det fria

De kan inte hålla kvar oss

Vi är för starka

Det har vi varit enda sen början

Nu vet alla det

Att de kan inte hålla kvar oss




Fri vers (Fri form) av ensamvargen
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-25 21:52



Bookmark and Share


  Ira Y
Rebelliskt!
2013-05-26
  > Nästa text
< Föregående

ensamvargen
ensamvargen