Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Jag vill vara dej nära


Tro mej, min kära,
jag vill vara dej nära.
Jag vill vara
din kärlek,
din sköld
och din borg.
Jag vill vara dej nära,
hur livet än skiftar,
jag vill vara dej nära
i glädje
och sorg.

Tro mej, min kära
jag vill vara dej nära.
Jag vill vara
din glädje,
jag vill vara
din tröst.
Om oro dej plågar
jag vill att du vågar
söka din trygghet
och ro
vid mitt bröst.

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-28 11:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint att ha en sådan trygghet.
2013-05-31

  ResenärGenomLivet
Det va en jättefin dikt...tycker mycket om...
2013-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl