Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omgivningstrakasseri


djupt under snön
vilar vårens första blomma
medan vädret

fortsätter trakassera omgivningen









Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-03-01 19:01



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
denna var så där skönt skör
samtidigt som det brutala slutet
är gött !
2006-03-01

    Louvisa
Skön dikt
Gillar den :) trots att jag inte ser snön som traksseri
2006-03-01

  Daniel_78 VIP
som vanligt en klockren ögonblicks/omgivning beskrivning
2006-03-01

    Lillis
Längtar efter vår!!!!
Snyggt skrivet...
2006-03-01

  Cris
Hm...det är bra att de vilar där och inte försöker ge igen på sin omgivning..:-)
2006-03-01

    ej medlem längre
Ja...de finns väl där under, redo att sticka upp en dag,
men än synns de inte till...
Men ja, att tänka på dem gör väl en liiite hoppfullare i alla fall...
2006-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP