Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en liten enkel kärleksförklaring ....


Eldfågel


I solens sista andetag
svävar en fågel
som genom eld
vidare för att
möta nattens tysta
svärta

Sakta slätas sjöns
glittermatta ut
och sjunker i sällskap
med ljuset ned i
mörker

Jag håller din hand
mot min kind
och bara vet

att för eldfågeln
som sjunger för dig
i mitt hjärta
finns ingen
solnedgång

och glittret i
mina ögon
när jag
ser på dig
kommer aldrig att
slockna







Fri vers av •AW•
Läst 348 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-05-29 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert skaldat!
2013-05-30

    ej medlem längre
Lovely!!!
2013-05-29

    ej medlem längre
En underbart varm och innerlig dikt.
2013-05-29

    ej medlem längre
Det var ingen liten enkel kärleksförklaring, den var storartad och mycket vacker.
2013-05-29
  > Nästa text
< Föregående

•AW•
•AW•