Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han behövde bara knäppa med fingrarna


för att försvinna i rök och damm

från platsen där han var

Vara som spårlöst borta på en sekund

Som om han bara skulle ha hamnat i något slags

tomma intet

där han inte kan bli nådd

Vilket stämmer jäkligt bra också

Knäpp

Han försvinner och blir helt oanträffbar


Strax efter det så vaknar han bryskt upp

och märker att han fortfarande

sitter kvar inlåst i häktet

Fan´s jävla skit också, tänker han

Drömmen om att bara kunna knäppa med fingrarna

för att helt försvinna

var bara för bra för att vara helt sann...

Ken Cassel
30/5-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-30 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel