Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


JUNI



Juninatt
är ljus och kort,
nästan som en
aning blott.
Knappt har
kvällssolen gått
ner,
förrn vi
morgonsolen ser.

Junidag
är ljus och lång,
fylld av dofter,
fågelsång.
Sommarprakt
i äng och hagar.
Men ack,
så fort
försvinner
junidagar

Ingvar Björkdahl




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-31 13:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Just så är det...vackert skrivet...
2013-06-01

    ej medlem längre
Vackra blomstertiden -juni.
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl