Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskhata vårväder!

Det regnar
Luften svävar runt sexton grader.
Jag älskar det.
Jag hatar när solen skiner och, vinden andas någonstans omkring tjugofyra i temperatur.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-31 22:07



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Jag älskar regnet och när solen skiner älskar jag skuggan under björken ...

Tack för denna text ...
2013-06-02

  Tess74
Sommarregn har en doft som är magisk. Fina rader här
2013-06-01

  Lars Hedlin
Sommar regn och svalt underbart;)
2013-06-01

  Carina Bendix
Det kan vara härligt med regn, speciellt på kvällen precis när man ska sova tycker jag. :)
2013-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann