Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör det som du måste göra


Säg det som du måste säga

För vad du än gör, så håll det inte inom dig

Låt det bara få komma ut

Lätta på ditt hjärta

Att gå omkring med en massa uppdämda jobbiga känslor

på sina axlar är aldrig bra

Inte så kul

Så vad du nu än har att säga till mig så kommer jag

att fortsätta älska dig, din dumsnut

Ja, även om du så skulle göra slut med mig

Så gör det som du måste göra

Säg det som du måste säga...

Ken Cassel
1/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-01 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel