Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tidernas begynnelse

föddes du varm och god och väckte liv
i våran jord
I våran planet
Så tack så mycket för det
Men så är du ju också våran allas lilla älsklings stjärna
Våran egen lilla glada sol
Bara så att du vet
Vi älskar dig!
Glöm inte bort det...

Bortom tidernas begynnelse!

Ken Cassel
1/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-01 11:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet.
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel