Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att titta på Tv känns som förlorad tid


då de som oftast ändå bara visar

en massa skit program

Och med all reklam sedan

Tar ju musten ur en

Lusten

Ingen större Hit

Så därför hittar jag på något annat istället

vad som helst

Kanske gör lite nytta och städar hemma

Eller bara går ut en sväng

Tar mig en liten promenad, trots risk för regn...

Ken Cassel
1/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-01 20:49



Bookmark and Share


  Emilie J
Testa netflix - där har dom bara bra serier
Eller swefilmer.com
2013-06-04

  ResenärGenomLivet
Jag brukar sticka när jag tittar på TV och i reklampauserna kan man passa på att läsa lite dikter eller vattna blommorna eller nåt sånt...men jag väljer mina program...
2013-06-02

    ej medlem längre
Det är så sant så, TV är mest skit. Det är bättre att gå ut i det varma vårvädret
2013-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel