Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem bryr sig?


Ingen!

Var och en har nog med sina egna problem

Och det är därför som vi har något som kallas för

bistånd

Vi betalar pengar från skatten för att just slippa

bry oss om andra

Eller så skänker vi en slant och har ryggarna fria

på så sätt...

Vem bryr sig?!

Ken Cassel
2/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-02 19:15



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Jag och du.
2013-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel