Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillräckligt är nog


För nu räcker det med matprogram på Tv´n

För de har nu gjort mig proppmätt

så in i nord

Får inte i mig en endaste tugga till

För om jag tar mig en tugga till måste jag nog

rulla bort ifrån detta smörgåsbord

och spy

För räcker det inte med att jag min tok redan

känner mig lika tjock och rund

som våran älskade jord

( Tänker på vad jobbigt det måste vara för alla

dessa överviktiga människor

som dag efter dag matas med alla dessa matprogram )

Så alla dessa matprogram på Tv´n borde vi egentligen

bara kasta överbord

Och varför då?

Jo, för tillräckligt är nog

Enough is Enough...

Ken Cassel
4/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-04 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel