Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När röken skingrades


fick man se att det inte fanns någonting kvar

att titta på längre

För skogen med alla de vilda djuren var som

bortblåsta med vinden

Och där stod man smått chockad alldeles varm

och röd om kinden

och ville inte tro att det var sant

För det tog ett tag innan man verkligen

fattade vidden över det hela

För vilken katastrof!

Och det tack vare en pyroman

En som visst inte är så speciellt human

Mänsklig...

När röken skingrades!

Ken Cassel
4/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel