Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
längtan


Ikävä

Kuin sade
Valuu ikävä minuun,
Joka sopukkaan se luikertelee
Kaipuun lonkeroillaan,
Istuu ympärilläni siirapin lailla
kovenevaksi kelmuksi,
Missä sen sulattaja onkaan nyt?
Missä lämpöni vaeltaa?
Jo ajatuskin hänestä
Saa kylmän kelmuni värisemään.




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-05 16:13



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Jotain sellaista kuvaamasi tuntemusta ja olotilaa se on.
2013-06-05

  Marja-Liisa Koski VIP
Tunnen tuon tuskan. Hyvin olet sen kuvannut.
ML
2013-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa