Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt fånget, lätt förgånget


Det man har i den ena handen är borta i den andra

Och som oftast har man bara sig själv att skylla

Sig själv att klandra

För varför gjorde jag si och så

Ja, jag bara undrar

För vad tänkte jag på?

Jag älskar ju henne

Så varför lyckades jag inte få henne att förstå

att det ständigt egentligen bara

borde vara vi två

Men kan det vara så att jag råkade komma hem

allt för slirig allt för många gånger

Kan det verkligen ha varit så?!

Lätt fånget, lätt förgånget!

Ken Cassel
7/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger
Publicerad 2013-06-07 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel