Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sommardag i början av juni

Låg jag på klippan som värmts upp av solen
Kände västkustens underbara doft av salt och tång dras ner i mina luftvägar
Den lite kyliga vinden smekte min kropp med virvlande rörelser ifrån tå till huvudknopp
gav mig ett mjukt rufs i mitt hår

Vid varje vindpusts smekning
reagerade min kropp med små knottror på min hud
håret på armar och ben ställde sig i givakt

Sakta men säkert blev vinden varmare, njutningen var total

Att ligga där i min ensamhet
Höra vågorna slå mot klipporna
båtmotorer som dånade längre ut

Fick min kropp att samla nya krafter




Fri vers av Sis
Läst 112 gånger
Publicerad 2013-06-09 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sis
Sis