Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa kommentarer får en att funderare


Idun

hon tyckte mina målningar var
varma fantasifulla humoristiska allvarliga
att de innehöll det mesta

hon beskrev mina målningar som jag vill vara

och eftersom de känns som en del av mig
en direktkanal från mitt innersta till er
så är det kanske så jag är
hoppas det

tack Idun




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-03-09 22:02



Bookmark and Share


    Idun 1
Oj! vad kul att du uppskattade min tolkning av dina målningar och dessutom, att det är just vad du känner är en del av dig och ditt
skapande, det känns extra bra :)
Jag skrev bara precis ur hjärtat, som jag ser på din konst.
Också kul att min kommentar gjorde att du fick fundera en stund...
Du får en 5:a för jag blev så GLAD.

Ha de bra Hans
Hälsningar Idun/Bibbi
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP