Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamman brinner


Här i glädjens och sorgens land
har jag sett ditt skrattande ansikte,
känt din kyss
och den heta beröringen
från hela din kropp.
Kärlek har du gett mig.
Jag har en evig törst
att uppleva det igen,
Denna flamma brinner
brännande


Tässä ilon ja surun maassa
olen nähnyt nauravat kasvosi,
tuntenut suudelmasi
ja koko kehosi
kuuman kosketuksen.
Olet rakkauttasi minulle antanut.
Minulla on ikuinen jano
kokea se uudelleen,
Se liekki palaa
polttaen




Fri vers (Fri form) av Esa Salomaa
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-10 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Esa Salomaa