Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag pratar som i gåtor


Ledsen kära poeter


Men ni tog inte eran chans när ni hade den

Och nu är det för sent att dra tillbaka tiden

Ångra sig

Men det kommer väl flera tåg, antar jag

Så missa inte nästa när den dyker upp på tapeten

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
11/6-2013

( You bastards )




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 00:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Lite talesätt ser jag...sånt gillar jag...
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel