Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8

Jag vill att någon skärmar av

Stänger av

Krossar alla dessa bitar som blir allt fler runt om mig,
runtruntrunt
strunt i cirklar.
Varför är det aldrig någon som sopar upp skiten?

Ja just det, skiten, sliten, svart sprucket glas, oanvändbart, obetalbart.
Går inte att laga
skitglas
glas av skit
skärvor blir till skärvor åter, splitter och sedan stoft

det blir svårare nu.

Du fattar ju ingenting! Fattar du inte det?





Fri vers (Fri form) av Timah
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-11 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Timah
Timah