Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se min kärlek både stark och djup


Som ett stort svart hål i rymden

Bottenlös och evig

Så den som vinner mitt hjärta har en trogen vän

för livet ut då jag brinner

Brinner för min kärlek

Då jag likt katten håller på och spinner

Trampar ödmjukt på ditt bara bröst

Lägger mig sen tryggt ner för att lyssna på

din inre silkeslena röst

Den som jag mer än gärna lyssnar på när jag vill

finna mig lite tröst

Och vise versa

För vad ska man med kärlek till om den inte är

genuint äkta

Något som inte går att köpas för pengar..

Jag ser min kärlek både stark och djup!

Ken Cassel
11/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-11 15:50



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Gillar och gillar mycket.
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel