Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ickehistorien... Redigerad


Kubens död

Kuben sårades rött och
rörde sig in i skogen
som hörde smällen
men inte såg
på grund av molnen

Tog sig till källan
som var svart bottenlös
och saknade blå iris

Föll ner i den bottenlösa källan
där det svarta
hindrade från att se

Kuben snurrade runt nere i
källan som höll fången tills
en ljusglimt av silver
i ljusglimten uppåt
ytan klövs




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2013-06-12 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP