Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja...denna ickehistoria fortsätter...


Irisens dans

Den blå irisen svävade upp
ur den svarta bottenlösa källan och
dansade en trudelutt

Trudelutten ägdes av skogen
som var lika innesluten i molnen
som den gröna mossan var mjuk

Den mjuka mossan var bedräglig
då den dolde hålen som lurade
mellan de blågröna granarnas rötter

Rötterna var snåriga och
den gula papegojan hade
precis hittat ut då han såg
den blå irisen dansa




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-12 20:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra och stark text..
2013-06-13

    ej medlem längre
"ägdes av skogen
som var lika innesluten i molnen
som den gröna mossan var mjuk" - Mycket bra.

2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP