Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleken finns visst!

nej jag vill inte
bli tagen brutalt

jag vill inte
vara rapkung
för en dag

jag vill inte längta
efter ouppnåeliga
ideer om kärlek

men jag längtar
efter varsam kärlek

efter att duga
med alla befintliga
eller inbillade brister

få älska någon
som vågar ta emot
vara trygg
i det oförutsedda
oplanerade

som heter livet
och kroppen

och jag vet
av erfarenhet
att den finns

dock måste båda
våga säga högt
här är jag
tar du emot mig

tryck då ned
handtaget
öppna din dörr
för frisk luft
med starka lungor

för ett djupt andetag
som får osäkerheten
att släppa taget




Fri vers av Kim VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-06-13 19:13



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Åh, ja, här hamnade du välförtjänt!
En fin och positiv dikt.
Dina texter kunde gott uppmärksammas oftare.
Du inspirerar mig ofta, och så även idag.
Grattis!

2013-06-14

  Rosmarin
fint - ja det är ju så man önskar kärleken...
2013-06-14

    ej medlem längre
Fint med med varsamma.
2013-06-14

  Lars Hedlin
En varm öm kärlek ....
2013-06-14

  Eva Helene VIP
Varsam kärlek - ja, visst!

2013-06-13

  bittemi VIP
En fin beskrivning av vad kärlek är
2013-06-13

  Peter Olausson VIP
fin!
2013-06-13

  Stefan Höglund
Underbar beskriving av äkta Kärlek. Jag vet också att den finns.
2013-06-13

  Gerda Johansson
vilken vacker beskrivning av kärleken - den jag ännu inte känt. din text får mig att längta!
2013-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP