Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min prinsessa



Du min hand
mina viskningar
om det finns något
du mitt hjärta
jag vet
ett steg utan dig
så som du ler
jag blir arg
jag bara knyter
mina förvirrade fingrar
ur dess näve
av absolut ingenting
av totalt rena drömmar
när du älskar mig
när jag så vackert
vaknar upp med dig




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 162 gånger
Publicerad 2013-06-13 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin