Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa ursäkter och anledningar


till undanflykter

går genast bort på en gång då de ändå är relevanta

om man har sagt och lovat någon någonting

som man bara måste hålla

För annars så tappar man ju bara sin trovärdighet

som människa

då man inte längre går att lita på

Mycket snack och liten verkstad

Vilket kan få sina konsekvenser i framtiden

då ingen till slut vill umgås med en

Man är ingen riktig vän

Och att det till slut blir så, kan väl ändå inte vara

så svårt att förstå

För Hej då!

Alla dessa ursäkter och anledningar!

Ken Cassel
14/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger
Publicerad 2013-06-14 20:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, man blir ganska trött på sådant till slut...
2013-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel