Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner att jag måste chansa


Bara gå fram till henne och fråga om hon vill dansa

Dansa en tryckare

För man kan ju inte få mer än ett Nej!

Så om hon inte vill det, är det också mer än okej!

För då frågar jag ju bara någon annan tjej

Och så håller jag på ända tills jag stöter på dig

Dig som åt den här musiken vill

dansa med mig

En tryckare!

Ken Cassel
14/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger
Publicerad 2013-06-14 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel