Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet med livet


är att det inte är som på film

En enda kärleksfull tillvaro där man på tjejen

alltid får sin chans till en helt underbar romans

fyllt med glädje och dans..

Ken Cassel
16/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-16 17:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Tyvärr livet är inte alltid så lätt
bra skaldat
2013-06-17

  ResenärGenomLivet
Jaa..."suck"...det verkliga livet är inte alltid lätt...
2013-06-16

  Maj-Lis VIP
Bra
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel