Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För nära min själ

Och jag minns att du frågade en gång
Varför gömmer du det du skriver
Varför inte visa det till världen
Och jag svarade att jag skrev det där folk kunde läsa
Men det är först nu jag insåg att jag ljög
Om all mina texter gick att läsa av främling till vän
Skulle mitt hjärta vara för sårbart
Och jag tror inte någon riktigt vet
Jag har skrivit och gömt
Det mitt brustna hjärta sett
Och visst jag gav dig tillgång
En nyckel till min själ
Om du visste sanningen skulle du se smärtan i det här
Så jag ljög igen
Men du förstod och kom för nära
Jag blev rädd
En vän som nuddade mina ärr
Det har aldrig riktigt hänt
Så mina murar restes högt och innan ordet sades
Var jag i någons famn
Han som säger att han älskar mig
Han är en man
Du är någon annanstans
Och jag saknar dig ibland
För han vet ingenting
Han förstår inte vikten av min skrift
Och det är okej
Kanske är det bättre så
Trasighet har aldrig attraherat någon




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-16 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou