Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


MIDSOMMARAFTON vid önskekällan



Inte natt och inte dag
något mitt emellan.
Tätt intill varandra stå,
de två,
vid önskekällan.
Silverslanten singlar ner,
när de tyst sin önskan ber.

Inte dag och inte natt,
trolsk är sommarnatten.
Vad önskar de sig då,
de två,
vid önskekällans vatten.
Det är deras hemlighet,
blott de,
och sommarnatten vet.

Ingvar Björkdahl





Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-17 09:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
En vacker dikt...lugn och stilla...fina rim...
2013-06-17

    ej medlem längre
Intressant detta med gamla traditioner. Fin dikt
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl