Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur i spel eller otur i kärlek eller tur i oturen


Men jag undrar ändå om det verkligen finns

någon tur i huvud taget då det mesta

bara tycks vara rena rama slumpen

Ett litet ödets nyck...

Ken Cassel
19/6-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-19 18:09



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Kan du spela hasard spel?
Samma sak är med lotto i kärlek!
Glad midsommar
/Diana
2013-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel