Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torka alla tårar



en vind för mig sakta
tar bort minst allting
jag inte ens förstod
du min lilla dotter
att vara sist i kön
att ens kunna yttra sig
ett vackert steg mot himmelen
slår mig tillbaka
rätt mot avskyn
hur skall jag bara vara en trygg man
för dig
när världen
ser ut
som den gör




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-20 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin